DuTotal

DuTotal-tuotteet

DuTotal-tuotteet kattavat laajasti markkinoinnin, toiminanohjauksen ja asiakkuudenhallinan tarpeita. DuTotal-tuoteperheen osat toimivat saumattomasti yhteen. DuTotalin käyttäjänä voit helposti laajentaa tai supistaa käyttämääsi toimintokokonaisuutta tarpeidesi muuttuessa.

DuWeb

DuWeb on nettisivujen julkaisujärjestelmä, joka sopii niin kevyeen muutaman sivun julkaisuun kuin laajojen jatkuvasti päivittyvien sivustojenkin ylläpitoon. DuWebin saat haluamallesi domain-osoitteelle ja haluamasi näköisellä ulkoasulla. Käyttöoikeuksien hallinnalla voit rajata sivustosi osia joko julkisiksi tai eri käyttäjille käytettäviksi. DuWebin käyttö on helppoa eikä vaadi html-koodin osaamista.

DuShop

DuShop on täysimittainen nettikauppa, joka mahdollistaa niin fyysisten kuin sähköistenkin tuotteiden kaupan. Maksutapoina voidaan käyttää yhtä hyvin kotimaisten pankkien verkkopankkisuorituksia, luottokorttimaksuja tai laskutusta. Asiakas-, tuote- ja maksutiedot samoin kuin tilausten käsittely käy DuFinancen toiminnoilla tehokkaasti. Tiedonsiirto muiden järjestelmien kesken on toteutettavissa DuShopin XML-rajapinnan kautta.

DuFinance

DuFinance on kaupan alan PK-yrityksen toiminnanohjaus- ja asiakkuudenhallinan ratkaisu. DuFinance kattaa toiminnot ostoista aina myyntireskontraan asti. Varastot kuin asiakkuudet hallitaan DuFinancessa tehokkaasti. Monipuoliset raportointiominaisuudet runsaine esimääriteltyine raportteineen antavat aina ajantasaisen näkymän liiketoiminnan tilanteeseen.

DuWork

Työnseurantajärjestelmä DuWork antaa näkyvyyden työntekijäkohtaiseen tuntikertymään. Tehty työ saadaan kohdistettua liiketoimintayksiköittäin, projekteittain tai muulla halutulla jaolla. Tuntien syöttö on työntekijöille helppoa selkeän selainkäyttöliittymän avulla. Monipuolisten raportointitoimintojen avulla voidaan järjestelmään kirjattua työtä seurata halutulla tarkkuudella, jaottelulla ja halutuin aikavälein.