Multiversum Oy on lopettanut nettipalvelujen tarjoamisen 1.7.2020 alkaen.

Multiversum Oy:n edeltäjä Data Universum Oy aloitti oman julkaisujärjestelmän (DuWeb) kehittämisen jo internetin alkuaikoina ja julkaisujärjestelmän lisäksi syntyi mm. DuShop-nettikauppajärjestelmä. Olemme luopuneet oman julkaisujärjestelmän ja nettikaupan kehittämisestä, mutta kehitämme edelleen omaa toiminnanohjausjärjestelmäämme DuTotalia. Julkaisujärjestelmänä olemme ruvenneet käyttämään WordPressiä ja nettikauppaohjelmistona sen lisäosaa WooCommercea. Mutta emme siis tarjoa enää näitä peruspalveluita.

Jatkossa keskitymme omien palveluidemme kehittämiseen:

Seurakunta.net-palvelu on lopetettu

Olemme tarjonneet ilmaisena ja laajempana maksullisena versiona nettisivupalveluita seurakunnille. Nyt tämä palvelu on lopetettu ja suosittelemmekin asiakkaillemme WordPressin käyttöönottoa jonkun palveluntarjoajan toimesta.

Uudelleenohjaus vanhaan osoitteeseen

Olethan yhteydessä sähköpostitse tukeemme tuki@multiversum.fi mikäli haluat vanhaan osoitteeseesi (srk_nimi.seurakunta.net tai srk_nimi.helluntaisrk.net) uudelleenohjauksen uuteen osoitteeseen. Maksu on kertaluontoinen 35 €. Kerro sähköpostissasi seuraavat tiedot:

  • laskutusosoite
  • laskutuksen email osoite
  • vanha osoite
  • uusi osoite

Kotisatama.net-portaali lopetettu

Kotisatama oli kristillinen portaalipalvelu, joka syntyi v. 2001 Ankkurin ja Kotipuun fuusioituessa. Kotisatamalla on ollut kaksi tärkeää tavoitetta: uskosta osattomien ihmisten tavoittaminen ja evankeliointi sekä kristittyjen kasvun tukeminen. Palvelun ylläpito on vähentynyt vuosien saatossa ja palvelu on nyt siis lopetettu.