Nettipalvelut

Multiversum Oy on ICT-yritys, joka kehittää ratkaisuja markkinointi- ja toiminnanohjaustarpeisiin. Toimintamme sisältää ratkaisujemme kehittämisen, asiakaskohtaisen räätälöinnin, ylläpidon ja käytön tuen. Asiakaskuntamme koostuu yrityksistä, yhdistyksistä ja seurakunnista. Lisätietoja Nettipalvelut-linkistä.

DuWeb-peruspaketti moneen käyttöön

Joustava kokonaisratkaisumme Internet-viestinnän moniin tarpeisiin rakentuu DuWeb-julkaisujärjestelmän ympärille. DuWeb joustaa pienestä muutaman sivun sivustosta aina laajoihin jatkuvasti päivitettäviin sivustoihin. Halutessasi teemme sivustolle ulkoasun toiveittesi mukaan, hankimme sille haluamasi osoitteen ja täydennämme paketin sähköpostitileillä samaan osoitteeseen. Sisältöä sivustollasi päivität helposti webbiselaimellasi niin usein kuin haluat. Lue lisää DuWeb-ominaisuuksista täältä.

DuTotal

DuTotal-tuoteperheen toiminnalliset osat muodostavat saumattoman kokonaisuuden. DuTotalin käyttäjänä voit helposti laajentaa tai supistaa käyttämääsi toimintokokonaisuutta tarpeidesi muuttuessa. Tutustu DuTotal-toiminnallisuuksiin täällä.

Sähköposti

Sähköpostiratkaisumme on helppokäyttöinen, turvallinen ja edullinen ratkaisu kaikenkokoisiin tarpeisiin. Palvelumme operoidaan kotimaisilta palvelimilta ja tarvittaessa saat apua tukemme kautta. Sähköpostiasi voit käyttää niin selaimella kuin sähköpostiohjelmillakin. Luet postisi missä ja milloin vain, vaikkapa kännykkäsi ruudulta. Sähköpostiosoitteesi saat luonnollisesti omalle verkko-osoitteellesi.