Tietosuojalauseke

Rekisteriseloste

Rekisterinpitäjällä on tietosuoja-asetuksen mukaan velvollisuus informoida selkeällä tavalla rekisteröityjä. Tämä seloste täyttää informointivelvoitteen. Tässä selosteessa kerrotaan, millä tavoin Multiversum Oy käyttää ja suojaa tietoja, jotka käyttäjä antaa Multiversum Oy:n Internet- palveluja käyttäessään.

Multiversum Oy noudattaa hyviä verkkokaupankäynnin tapoja kunnioittaen asiakkaan tietoturvaa ja yksityisyyden suojaa sekä sitoutuu huolehtimaan kaikkien käyttäjiensä yksityisyydestä parhaalla mahdollisella tavalla. Mikäli pyydämme käyttäjää ilmoittamaan tunnistetietoja, joilla käyttäjä voidaan sivuilla tunnistaa, vakuutamme että annettuja tietoja käytetään ainoastaan tässä lausunnossa annettujen tietojen mukaisesti.

Multiversum Oy saattaa muuttaa näitä tietoja ajoittain sivustoja päivitettäessä, jonka vuoksi käyttäjän tulisi tarkistaa tämän tietosuojalausunnon tiedot säännöllisin väliajoin päivitettyjen tietojen varalta.

1. Rekisterinpitäjä

Multiversum Oy
Lentokentänkatu 5A
33900  Tampere

Yhteystiedot rekisteriä koskevissa asioissa:

Multiversum Oy
Miika-Markus Järvelä
Lentokentänkatu 5A
33900  Tampere
tuki@multiversum.fi

2. Rekisteröidyt

Rekisterissä on seuraavien palveluiden asiakkaat / käyttäjät:

  • Multiversum Oy:n asiakkaat
  • DigiRaamattu tuoteperheen rekisteröityneet käyttäjät
  • KristillinenKirjakauppa.fi:n asiakkaat
  • Raamattu365.fi:n rekisteröityneet käyttäjät (sisältäen saarnojen ylläpitäjät)
  • KotisatamanDeitti.fi:n rekisteröityneet käyttäjät
  • Kotisatama.fi:n / Seurakunta.net -palveluiden rekisteröityneet käyttäjät
  • Kronologisen Raamatun lukuprojektiin osallistuneet
  • Markkinointiluvan antaneiden rekisteri

3. Henkilötietojen käyttötarkoitus

Rekisterin pitämisen peruste:

  • Henkilötietoja käsitellään rekisteröidyn asiakassuhteen perusteella.
  • Henkilötietoja käsitellään suostumuksen perusteella (esim. messuilla kerätty potentiaalilista, lomakkeelle kysytty lupa markkinointiin).

 

 

Henkilötietojen käsittelyn ja rekisterin käyttötarkoitus

Henkilötietoja käsitellään vain ennalta määriteltyihin tarkoituksiin, jotka ovat seuraavat:

  • asiakassuhteen hoitaminen
  • palveluistamme kertominen
  1. Rekisteriin tallennettavat henkilötiedot

Asiakasrekisteri sisältää seuraavat tiedot:

Yhteystiedot

  • nimi
  • osoite
  • sähköposti
  • puhelinnumero

Asiakastiedot

  • tiedot ostetuista tuotteista / palveluista
  • DigiRaamattu -tuoteperheen versiotiedot
  • Asiakkaan itse palveluihin tallentama tieto

5. Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on seuraavat oikeudet, joiden käyttämistä koskevat pyynnöt tulee tehdä osoitteeseen tuki@multiversum.fi

Tarkastusoikeus

Rekisteröity voi tarkistaa tallentamamme henkilötiedot.

Oikeus tietojen oikaisemiseen

Rekisteröity voi pyytää oikaisemaan häntä koskevat virheelliset tai puutteelliset tiedot.

Vastustamisoikeus

Rekisteröity voi vastustaa henkilötietojen käsittelyä, mikäli kokee, että henkilötietoja on käsitelty lainvastaisesti.

Suoramarkkinointikielto

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin.

Poisto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus pyytää tietojen poistamista, jos tietojen käsittely ei ole tarpeen. Käsittelemme poistopyynnön, jonka jälkeen joko poistamme tiedot tai ilmoitamme perustellun syyn, miksi tietoja ei voida poistaa.

On huomioitava, että rekisterinpitäjällä voi olla lakisääteinen tai muu oikeus olla poistamatta pyydettyä tietoa. Rekisterinpitäjällä on velvollisuus säilyttää kirjanpitoaineisto Kirjanpitolaissa (luku 2, 10 §) määritellyn ajan (10 vuotta) mukaisesti. Tämän vuoksi kirjanpitoon liittyvää aineistoa ei voida poistaa ennen määräajan umpeutumista.

Suostumuksen peruuttaminen

Jos rekisteröityä koskeva henkilötietojen käsittely perustuu ainoastaan suostumukseen, eikä esim. asiakkuuteen tai jäsenyyteen, voi rekisteröity peruuttaa suostumuksen.

Rekisteröity voi valittaa päätöksestä tietosuojavaltuutetulle

Rekisteröidyllä on oikeus vaatia, että rajoitamme kiistanalaisten tietojen käsittelyä siksi aikaa, kunnes asia saadaan ratkaistua.

Valitusoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle kantelu, jos hän kokee, että rikomme henkilötietoja käsitellessämme voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä.

Tietosuojavaltuutetun yhteystiedot:  www.tietosuoja.fi/fi/index/yhteystiedot.html

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakastiedot saadaan säännönmukaisesti:

  • asiakkaalta itseltään asiakassuhteen syntyessä
  • asiakkaalta itseltään asiakkaan rekisteröityessä palvelun käyttäjäksi
  • asiakkaalta itseltään verkkolomakkeen kautta

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Tietoja ei pääsääntöisesti luovuteta markkinointitarkoituksiin Multiversum Oy:n ulkopuolelle.

Olemme varmistaneet, että kaikki palveluntarjoajamme noudattavat tietosuojalainsäädäntöä. Käytämme säännönmukaisesti seuraavia palvelutarjoajia:

  • Posti
  • Paytrail
  • Stripe.com
  • iZettle
  • Viestintävirasto Ficora
  • GoDaddy

8. Käsittelyn kesto

Henkilötietoja käsitellään pääsääntöisesti niin kauan, kuin asiakkuus on voimassa huomioiden viranomaisten vaatimukset tietojen säilyttämisen suhteen.

Markkinointilistaltamme rekisteröity pääsee poistumaan itse jokaisessa lähettämässämme markkinointisähköpostissamme olevan linkin kautta.

9. Henkilötietojen käsittelijät

Asiakasrekisteriä käsittelevät Multiversum Oy:n työntekijät. Voimme myös ulkoistaa henkilötietojen käsittelyn osittain kolmannelle osapuolelle, jolloin takaamme sopimusjärjestelyin, että henkilötietoja käsitellään voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti ja muutoin asianmukaisesti.

10. Tietojen siirto EU:n ulkopuolelle

Henkilötietoja ei tällä hetkellä pääsääntöisesti siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Henkilötietoja voidaan jatkossa kuitenkin siirtää Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Kun tietoja siirretään EU:n ja ETA:n ulkopuolelle, huolehdimme henkilötietojen suojan riittävästä tasosta muun muassa sopimalla henkilötietojen luottamuksellisuuteen ja käsittelyyn liittyvistä asioista lainsäädännön edellyttämällä tavalla.

11. Automaattinen päätöksenteko ja profilointi

Emme käytä tietoja automaattiseen päätöksentekoon tai profilointiin.

12. Turvallisuus

Olemme sitoutuneet huolehtimaan asiakkaidemme tietoturvasta. Kaikki henkilökohtaisia tietoja käsittelevät osat sivustoillamme ovat SSL-suojattuja, emmekä koskaan luovuta tietoja kolmansille osapuolille ilman käyttäjän suostumusta.

13. Millä tavoin käytämme evästeitä

Eväste on pieni tiedosto, joka vaatii luvan tietokoneelle tallentumiseksi. Kun käyttäjä hyväksyy evästeen asettamisen, se auttaa verkkoliikenteen analysoimisessa tai tietää milloin käyttäjä käy jollain tietyllä sivulla. Evästeet sallivat verkko-ohjelmien vastata käyttäjälle yksilöidyllä tavalla, sillä ne voivat räätälöidä toimintojaan käyttäjän mieltymysten mukaisesti keräämällä ja muistamalla käyttäjän aiempia toimintoja.

Me käytämme evästeitä käytettyjen sivujen tunnistamiseen. Tämä auttaa meitä tarkastelemaan liikennettä sivustoillamme ja parantamaan sivustojamme sekä palveluitamme. Käytämme tietoja ainoastaan tilastollisiin tarkoituksiin, jonka jälkeen tiedot poistetaan järjestelmästämme.

Evästeet auttavat meitä tarjoamaan käyttäjille miellyttävämmän sivuston seuraamalla sivuja, jotka ovat suosittuja tai ei-suosittuja. Eväste ei luovuta mitään käyttäjätietoja, joita käyttäjä ei ole hyväksynyt ja käyttäjä voi itse valita hyväksyykö evästeet vai ei. Useimmat selaimet hyväksyvät evästeet oletuksena, mutta ne voidaan estää selaimen asetuksista. Evästeiden estäminen saattaa kuitenkin aiheuttaa ongelmia joillain sivuilla.

14. Linkit muille sivustoille

Sivustomme saattaa sisältää linkkejä muille web-sivustoille. Käyttäjän tulisi kuitenkin huomioida, että muille sivuille siirtyessä käyttäjä on itse vastuussa toimistaan, sillä meillä ei mahdollisuutta kontrolloida ulkoisen sivuston sisältöä. Tämän vuoksi emme voi ottaa minkäänlaista vastuuta käyttäjän yksityisyydensuojasta tai turvallisuudesta hänen vieraillessaan sivustojemme ulkopuolella. Noudata varovaisuutta ulkoisilla sivustoilla ja tutki kyseisen sivuston yksityisyydensuojan seloste.